Drycken

Flasköl

I våra kylar trängs flasköl från många av världen hörn, men bara från de hörnen som har en levande ölkultur!

Vårt sortiment är i ständig förändring och vi arbetar dagligen med att leta upp nya spännande öl att servera. Vår tyngd ligger framförallt på öl från mindre producenter från USA, Belgien, Storbritannien och Danmark. Men vi har öl också från mer oväntade ställen. Flaskölslistan uppdateras kontinuerligt, du hittar listan i pappersform på vår bardisk!

I våra gästkranar

(Med reservation för att sista droppen druckits upp)

Varje vecka kopplar vi på ny öl i våra gästkranar och aktuell lista hittar du här på hemsidan eller i pappersform på vår bardisk. Vi kopplar bara på öl vi själva skulle vilja dricka och väljer med omsorg ut öl varje vecka för att ha nåt som passar för alla smaker. Vi är inte bundna till någon speciell leverantör utan samarbetar med bryggare vi själva tycker om och vi vet har god kvalité i alla led.

Vår dryckesmeny (PDF)

Fatöl

Att servera fatöl är enkelt. Att hantera en fatölsanläggning kan vara lite knepigare. Och när man som vi har mer än 40 kranar att hålla efter, gäller det att ha tungan rätt i munnen och veta vad man sysslar med.

Vi äger och underhåller vår ölanläggning själva. Dels för att inte vara bundna, men också för att vi vill ha 100% kontroll över vår verksamhet. Allt ifrån sortiment till kvalitetssäkring.
Två separata kylceller och två snabbkylar håller alltid ölet vid rätt temperatur. Olika öl kräver olika förutsättningar, och vi strävar efter att skapa så goda förutsättningar som möjligt för respektive öl.

Hos oss hittar du alltid minst två lokala öl på tapp!

Ännu mera dryck

Vi har inte bara öl, vi håller vi även ett intimt utbud av vin, cider och ädla destillat.

Vin, cider, bourbon, cognac, whisky eller calvados. Vi väljer noggrant ut bättre producenter och det vi själva tycker om, med målet att kunna erbjuda en bredd som träffar de flestas smaklökar och trivs med många olika maträtter.

Alkoholfritt

Oavsett om du vill ha alkoholhaltigt eller alkoholfritt på Klompen är vår ambition att alltid ha ett brett och varierande sortiment.

När det gäller lågalkoholhaltiga drycker eller helt alkoholfritt, finns alltid flera olika alternativ att välja bland.

Vi erbjuder allt från fruktmuster från Rudenstams till cider, läsk och högkvalitativ alkoholfri öl från några av världens högst ansedda bryggerier. Ljus lager från Clausthaler eller välhumlad Imperial Mild från BrewDog. Vi har både och, och massor däremellan!