Företag och STORA sällskap

Det är klart dina arbetskamrater är värda det bästa!

För dig som vill bjuda kollegorna på en upplevelse har stora möjligheter på De Klomp. Det bakre rummet i restaurangen kan stängas av och upp till 25 personer kan sitta avskilt. Detta utan att tappa den härliga känslan av att sitta i en krogmiljö.

EXKLUSIVT OCH SKRÄDDARSYTT

På De Klomp kan du samla dina kollegor i vår restaurangdel eller varför inte hänga en stund i vår genuina bardel? Abonnera hela vår restaurang med tillhörande bar och värdskapet hos en bartender eller servis som ger er full uppmärksamhet under hela kvällen. Vi kan ta emot uppemot 200 personer som får njuta av en upplevelse som din gom aldrig glömmer.

Våra maträtter och drycker skapas med passion i fantasifulla smaker, färger och former skräddarsydd för er upplevelse.

Hur du bokar? Genom formuläret nedan eller vi ett mail till: bokning@deklomp.se

Lämna en bokningsförfråganDetta är endast en bokningsförfrågan, vi kommer kontakta er på mail för att bekräfta bokningen.

Planera i förväg!

Finns det något värre än att efter en rask promenad genom stan, anlända vid den restuarang man i förväg tittat ut och märka att det är fullt?

Ja, det gör det såklart. Men likväl är det ett onödigt nederlag, och ni kan enkelt förhindra det genom att höra av er till oss i förväg och boka bord. Vi ser till att hela sällskapet får plats, så inte chefen måste stå ensam i baren hela kvällen.
Det är enkelt, för er som är 9 personer eller fler bokar vi upp bord i vår pubdel. Ni beställer själva er dryck framme i baren, och för de som vill äta tar vi upp förbeställning av maten.

Bordet är ert hela kvällen lång!
Hur du bokar? Genom ett mail till: bokning@deklomp.se

Men boka i god tid, våra möjligheter till stora sällskap är begränsade!

Se vår

Meny för stora sällskap

MENY