MAT

Vår Meny

Snacks
Förrätter

Sparris

110

soppa på grön Östgötasparris med kavring och
färskost smaksatt med örter

Tartar

125

på nötinnanlår, serveras med ramslökscréme, alpost och hasselnötter

Rökt sik

115

mousse på rökt sik och syrlig grädde med örtkräm,
picklade primörer och briochekrutonger
Varmrätter

Burgare

185

Härmalen burgare på nötkött med alpost, bacon, karamelliserad lök, rökt majonnäs och pommes

Lamm

255

nattbräserat lägg av östgötskt lamm med friterad färskpotatis, dillpicklade grönsaker och smörad ättikssky

Pubmacka

140

levain och pommes med olika pålägg efter säsong och tillgång

Vårens grönsaker

185

med bönkräm, gremolata, rostade solroskärnor och Wrångebäckost

Röding

245

med gaffelmosad potatis, vitvinssås, gurka, äpple och dill
Dessert