MAT

Vår Meny

Snacks
Förrätter

Sparris

110

soppa på grön Östgötasparris med kavring och
färskost smaksatt med örter

Tartar

125

på nötinnanlår, serveras med ramslökscréme, alpost och hasselnötter

Matjessill

90

Matjessill med gräddfil, färskpotatis, kavringsmulor, rödlök och dill
Varmrätter

Burgare

185

Härmalen burgare på nötkött med ost, picklad rödlök, syrad lökmajonnäs, sallad och pommes

Lamm

255

nattbräserat lägg av östgötskt lamm med friterad färskpotatis, dillpicklade grönsaker och smörad ättikssky

Åkerbönsfalafel

185

med stekt sallad, primörer och kikärtsmajonnäs smaksatt med rostad vitlök och persilja

Torsk

245

Panerat torskslag med krossad färskpotatis, stekt sallad, primörer och dillmajonäs

Sommarsallad

125

Bladsallad med säsongens primörer och ramslöksmajonnäs
Dessert