- Traktens mat, världens öl.

Ikväll på Klompen fredag 24/2

Jordärtskockssoppa

95

T-bone på svensk häst

345--- Klomp ---
 

Öppen ölprovning

Varje lördag under säsong arrangerar vi öppna ölprovningar på Klompen,  tema och innehåll varierar från vecka till vecka. Vi provar alltid 6 öl under avslappnade former.
Vi startar normalt sett provningen kl 15.00 och håller på ungefär en timme. Vid avvikelser från ordinarie tider presenteras det i informationen för respektive provning. Lördagen den 18/3 håller vi ingen provning pga av mässa, men vi öppnar istället Klompen tidigare, dvs. kl 14.00!

Det är alltid drop-in som gäller på våra lördagsprovningar. Du behöver alltså inte göra någon föranmälan. Vi öppnar dörren ungefär en kvart innan provningen startar. Kommande provningar presenteras här nedanför kontinuerligt i takt med att de bokas in.
Grundpriset är 250 per person, men avvikelser kan förekomma när temat tarvar extra dyr öl. Petters lyxiga provning runt nyår är ett exempel på en provning som brukar vara dyrare än de övriga. Men vi som varit med vet precis hur bra de extra kronorna smakade!

Om du kör bil, är gravid eller bara inte är sugen på öl, så går det bra att sitta med på provningen och dricka alkoholfritt/vin/cider istället.
Priset är detsamma 250 per person.
Säg till vid betalning så fixar vi något som passar!

 

Örebro Brygghus startade under sommaren 2016, och har redan visat att de kan brygga riktigt god öl! Den 25:e februari kommer de på besök för att visa upp vad de har i sin portfölj så här långt. Kom förbi och uptäck ett av Sveriges mest spännande bryggerier just nu!

Pris: 250

Plats: De Klomp

Tid: 15.00 (dörrarna öppnar ca 14.45, kom i god tid!)

Provningsledare: Örebro Brygghus

 

/L

 

 

Servis
 

Ingen lördagsprovning denna dag, men vi öppnar Klompen redan kl. 14!

Välkommen in!

Victoria