Detta händer på Klompen

Vad händer på din favvokrog? Läs nedan!

VARJE ONSDAG OCH TORSDAG PÅ KLOMPEN

För att göra det ännu svårare för oss, men absolut främst för att hålla kreativiteten uppe kommer vi varje onsdag sudda ut den levande menyn och ersätta den med något alldeles särskilt från köket. Det kan vara att köket sätter ihop en middag som kan delas med alla vid ert bord, en så kallad sharing dinner. Det kan också vara att vi har fått tag på någon härlig råvara som vi vill lyfta lite extra och då skapar ett roligt serveringssätt för specifikt den, men det kan också vara något helt annat! Det är det som ska vara det fina med att besöka oss på onsdagar, överraskningar utlovas Däremot kommer den fasta menyn med våra klassiska rätter alltid finnas tillgänglig.

På torsdagar blickar vi mot den främre delen av oss, nämligen baren. Dessa dagar kommer fokus att ligga på drycken, främst vår öl som vi är oerhört stolta för. Tack vare oberoende inköpskanaler har vi möjlighet att köpa in nyheter eller klassiker, udda småpartier eller storsäljare, lite vad vi vill faktiskt. Men en sak kommer vi inte tumma på, att sätta dig som gäst i första hand och alltid kunna erbjuda varje enskild besökare något som passar dennes smakpreferens!
Vad kan man vänta sig på torsdagar då? Du kan vänta dig spännande och helt rykande nya ölsläpp, spännande exklusiva burkar från nya världen, eller så kommer någon bryggare själv och står i baren, pratar om sin öl, varför den blev som den blev och hur hen kom och tänka på receptet. Det är det som är det fina även här, att du inte riktigt vet vad du kan vänta, givetvis kommer vi hela tiden skriva om våra nyheter på Klompen i våra sociala medier och hemsida, men det viktiga för oss är att du ska känna spänningen inför ett besök hos oss!

Boka här

ALLA HJÄRTANS DAG

Den 14 februari betyder kärlek och omtanke, därför erbjuder vi en kväll med skaldjur som sharing dinner. Ta med din älskade och dela en middag, mys med varandra och koppla av, låt oss ta hand om er!
Menyn består av:
Lobster roll som toppas med krispig lökring
Crabcakes av färsk krabba och kungskrabba
Vi slår ihop en riktigt gräddig musselchowder samt pillar räkor och steker upp i örter och vitlök.
Det serveras givetvis flera härliga tillbehör till det här såsom ostfyllda jackson-potatisklyftor, het pumpaaioli, söta majsbröd och mer.

- 575 kr/person

Boka här

HEMMAMATCHER MED LHC

Glöm inte bort oss innan match! Knappt halvvägs från centrum till SAAB arena är ett rätt så lämpligt avstånd för en vätskepaus. Vi har drycker som passar alla smaker, närmare 300 sorters öl gör oss till en av Sveriges bredaste ölbarer, vi har dessutom riktigt bra alkoholfria alternativ.

Boka här