Detta händer på Klompen

Vad händer på din favvokrog? Läs nedan!

DATUM ATT HÅLLA UTKIK EFTER!

18-20/4 Påskfest! Fira påsk med oss!

Förrätt: gubbröra, kavringskrutonger, syrad grädde och smörgåskrasse.

Varmrätt: brässerad lammrulle smaksatt med ramslök och citron, rostad vitlökssky med citrontimjan, mandelpotatispuré, krispig ostronskivling, picklad svartrot samt årets första gröna sparris.

Dessert: vår egen citronglass med bränd sockerkaka och timjansmaräng samt citroncurd

Tre rätter, 400kr.

Rekommenderat dryckespaket:
Förrätt - La Trappe
Varmrätt - Ayinger celebrator
Dessert - Wild weather Squeeze the day

159 kr för hela paketet, vardera öl 15 cl.

Begränsat antal platser!

24/4 Tryffelonsdag! Flera rätter presenteras för att hylla denna svarta lilla klump.

29/4 Pubmacka! 100 spänn. Rosa ryggbiff, pepparrot, krispig lök, rosésallad, krasse, parmesanmajjo.

Boka här

Vi är glada att kunna presentera vårt nyaste tillskott av provningsledare,
Rikard Botvidsson från Prime Whisky!

Rikard kommer under de närmaste månaderna att hålla i ett antal whiskyprovningar där flera teman och datum kommer att presenteras löpande.

Som första tema att presentera, Skotska whiskyregioner! Det har valts ut en sort per region, som representerar traktens destillerier. Lowland, Highland, Campbeltown, The Islands, Islay och Speyside.

10 april. 19.00. 450 kr. 6 sorter.

Bokning görs via bokning@deklomp.se
OBS. Begränsat antal platser!

Boka här

VARJE ONSDAG OCH TORSDAG PÅ KLOMPEN

För att göra det ännu svårare för oss, men absolut främst för att hålla kreativiteten uppe kommer vi varje onsdag sudda ut den levande menyn och ersätta den med något alldeles särskilt från köket. Det kan vara att köket sätter ihop en middag som kan delas med alla vid ert bord, en så kallad sharing dinner. Det kan också vara att vi har fått tag på någon härlig råvara som vi vill lyfta lite extra och då skapar ett roligt serveringssätt för specifikt den, men det kan också vara något helt annat! Det är det som ska vara det fina med att besöka oss på onsdagar, överraskningar utlovas Däremot kommer den fasta menyn med våra klassiska rätter alltid finnas tillgänglig.

På torsdagar blickar vi mot den främre delen av oss, nämligen baren. Dessa dagar kommer fokus att ligga på drycken, främst vår öl som vi är oerhört stolta för. Tack vare oberoende inköpskanaler har vi möjlighet att köpa in nyheter eller klassiker, udda småpartier eller storsäljare, lite vad vi vill faktiskt. Men en sak kommer vi inte tumma på, att sätta dig som gäst i första hand och alltid kunna erbjuda varje enskild besökare något som passar dennes smakpreferens!
Vad kan man vänta sig på torsdagar då? Du kan vänta dig spännande och helt rykande nya ölsläpp, spännande exklusiva burkar från nya världen, eller så kommer någon bryggare själv och står i baren, pratar om sin öl, varför den blev som den blev och hur hen kom och tänka på receptet. Det är det som är det fina även här, att du inte riktigt vet vad du kan vänta, givetvis kommer vi hela tiden skriva om våra nyheter på Klompen i våra sociala medier och hemsida, men det viktiga för oss är att du ska känna spänningen inför ett besök hos oss!

Boka här

HEMMAMATCHER MED LHC

Glöm inte bort oss innan match! Knappt halvvägs från centrum till SAAB arena är ett rätt så lämpligt avstånd för en vätskepaus. Vi har drycker som passar alla smaker, närmare 300 sorters öl gör oss till en av Sveriges bredaste ölbarer, vi har dessutom riktigt bra alkoholfria alternativ.

Boka här